top of page

 Tarieven

Behandelingen

Begeleiding in welke vorm dan ook, start met een goede kennismaking. Wie ben je? Wat is je doel? Wat hoop je van de behandelingen? Wat kan ik voor je betekenen? Soms is je doel al helder, soms wordt dat duidelijker tijdens het gesprek, dat kan allebei. 

De volgende stap is een intake waarbij ik een aantal vragen stel over je achtergrond, om de begeleiding goed op je af te stemmen. Afhankelijk van je vraag kan ik dan ook de reflexen screenen of maken we een begin met een oefening zodat je dat kunt ervaren. Na dat gesprek mail ik je de factuur. Het eerste gesprek duurt meestal 75 minuten. 

  • De ervaring leert dat voor kinderen 5 behandelingen van 60 minuten vaak al heel veel resultaat opleveren. Omdat we ongeveer één keer in de twee weken afspreken, ben je daar ongeveer 3 maanden mee bezig. Daarna kijken we hoe het gaat en of er behoefte is aan een vervolg of dat het daarbij laten.

  • Het tarief voor kinderen is €85,- per uur.

  • Met volwassenen is een behandeling van 75 minuten gebruikelijk. Als 75 minuten voor jou te lang of te kort is, kunnen we daar flexibel mee omgaan. Na de intake stuur ik je een verslag van ons gesprek, daarbij maak ik ook een inschatting van de tijd die ik denk dat er nodig is. 

  • Het tarief voor volwassenen is €96,- per uur. Dat is wat hoger dan voor de kinderen omdat de consulten meestal veel intensiever zijn dan bij kinderen. 

  • Geen eindeloze therapie dus, maar doelgericht en met veel eigen inbreng aan het werk. 

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent voor complementaire of integrale zorg, wordt een deel van de kosten van de therapiesessies vergoed door een aantal zorgverzekeraars. De zorg valt onder psychosociale begeleiding met prestatiecode 24504. Meestal gaat het niet om het gehele bedrag maar om een deel van de kosten (vaak tussen € 25 tot € 50 per consult), dit is afhankelijk van de zorgpolis die je het afgesloten. 

Ik ben aangesloten bij de VIV, de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde, met praktijklicentie: 1908009. En bij het RBCZ met nr 210122R. Als je op het VIV-logo hieronder klikt, vind je meer informatie over vergoedingen door verschillende maatschappijen. 

Ik heb diploma's voor zowel Medische als Psychosociale Basiskennis.

De AGB- en vektiscode staan op de factuur. 

Tot slot 

Als je het bedrag echt niet op kunt brengen, maar je wel graag gebruik wil maken van de therapie, neem dan ook even contact met me op, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 

 

bottom of page