Tarieven

Behandelingen

Iedereen is welkom voor een kennismakingsgesprek. 

Een kennismakingsgesprek duurt een kwartier en is gratis. Ik nodig je daar van harte voor uit als je meer wil weten over de mogelijkheden van mijn begeleiding. Dit gesprek kan ook goed telefonisch. 

De volgende stap is een afspraak voor een intake waarbij ik een aantal vragen stel over je achtergrond, om de begeleiding goed op je af te stemmen. Afhankelijk van je vraag kan ik dan ook de reflexen screenen of maken we een begin met een oefening zodat je dat kunt ervaren. Na dat gesprek mail ik je de factuur. Kennismaking en intake kunnen we ook combineren, dan is het eerste kwartier ook voor mijn rekening. 

  • Mijn tarief is €75,- per uur. Daar is geen b.t.w. op van toepassing. 

  • De ervaring leert dat voor kinderen 5 behandelingen van 60 minuten vaak al heel veel resultaat opleveren. Omdat we ongeveer één keer in de twee weken afspreken, ben je daar ongeveer 3 maanden mee bezig. Daarna kijken we hoe het gaat en of er behoefte is aan een vervolg of dat het daarbij laten.

  • Als je kiest voor een serie van 5 behandelingen, krijg je €25,- korting op de prijs. Daarmee komen 5 behandelingen van een uur op €350,-, in plaats van €375,-

  • Met volwassenen is een behandeling van 75 minuten gebruikelijk. Na het kennismakingsgesprek en de intake, kunnen je kiezen voor losse behandelingen of een serie van 4 behandelingen van 75 minuten. Als 75 minuten voor jou te lang of te kort is, kunnen we daar flexibel mee omgaan.

  • De prijs van een behandeling van 75 minuten is €93,75 en de serie van 4 behandelingen bied ik aan voor €350,- in plaats van €375,-

  • Geen eindeloze therapie dus, maar doelgericht en met veel eigen inbreng aan het werk. 

Als je dit tarief echt niet op kunt brengen, maar je zou wel graag een behandeling willen, bel of mail me dan even, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 

Sinds oktober 2020 ben ik aangesloten bij de VIV. Vereniging Integrale Vitaliteitskunde. Daarmee is de mogelijkheid tot vergoede zorg een stap dichterbij gekomen. Meer lees je erover in de themamail van november: https://shoutout.wix.com/so/34NNWEHf4

Klachten

  • Mocht u niet tevreden zijn over de behandeling, dan hoor ik dat ook graag. Ik zal samen met u zoeken naar een passende oplossing. 

  • Ik ben bij het NIBIG geregistreerd en via het Solidariteitsfonds Wkkgz als verbindende schakel via Quasir aangesloten bij de Geschilleninstantie Stichting Zorggeschil. Door deze registratie heb ik een klachtenfunctionaris en een plek waar u als cliënt naar toe kunt. Mocht het aan de orde zijn, dan laat ik u weten welke route u daar kunt bewandelen. 

  • Klik hier voor de licentie en het reglement betreffende klachten.

Bel Mieke
0642241346
e-mail, what's app en berichten
mieke@soepel-leren.nl
Schrijf je in voor
de thema-mail
Waar is de praktijk?
Laan der Nederlanden 150 Beverwijk
Meer weergeven

© 2020 Mieke Lansbergen