Slippers

Vakantie.

In verband met vakantie is de praktijk in rust tot 28 augustus 2022.
Graag tot ziens daarna en fijne zomer gewenst! 

contact

Je kunt gratis en vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat de diensten van Soepel Leren of Soepel Leven voor je kunnen betekenen.


Dat kan telefonisch en ik maak ook graag een afspraak met je. Bij het maken van een eerste afspraak kun je kiezen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek.

Mijn telefoonnummer is 06-42241346.

Je kunt me mailen op mieke@soepel-leren.nl

Ik ben werkzaam in Heemskerk, Beverwijk en omstreken.

Het adres is Laan der Nederlanden 150

1945 AC Beverwijk. 

Bij een gratis kennismakingsgesprek plan ik ongeveer een kwartier de tijd om kennis te maken met je. Ouders of verzorgers kunnen ervoor kiezen om eerst kennis te maken en daarna met hun kind te komen. Ook maak je kennis met mij en mijn werkwijze. Ik maak dan nog geen begin met de behandeling. Na het kennismakingsgesprek kun je besluiten of je graag begeleid wil worden door mij of niet.

Bij een intakegesprek plan ik 60-75 minuten tijd in, om naast die kennismaking, direct een begin te maken met de begeleiding. Dat zal bestaan uit het verhelderen van de vraag waarmee je komt en als de tijd het toelaat het doen van onderzoek en de eerste stappen van de begeleiding. Het eerste kwartier daarvan is gratis. 

Voor tarieven van de behandelingen klik hier

de praktijk

Op een prachtig centraal punt, vlakbij het politiebureau van Beverwijk, vind je de praktijk. 

 

De fiets kun je voor de deur parkeren.

De auto kan bijvoorbeeld geparkeerd worden op Luxemburglaan, dan hoef je alleen de Laan der Nederlanden nog over te steken bij de voetgangers-oversteekplaats. 

Buslijn 73 stopt op 7 minuten lopen van de praktijk, op de Wijkerbaan. Het is ook een overweging om met een OV-fiets naar de praktijk te fietsen. Op station Beverwijk is een flinke, bemande fietsenstalling met veel OV-fietsen tot je beschikking. 

Het adres is Laan der Nederlanden 150

1945 AC Beverwijk. 

Telefoon: 06 4224 1346

mieke@soepel-leren.nl

Bedankt voor de inzending!

De Thema-mail verschijnt 10 keer per jaar.

Ontvang de volgende mail in je postvak.

E-mail