Bel Mieke
06 42241346
e-mail, what's app en berichten
mieke@soepel-leren.nl
Thema-mail
verder lezen en meer begrijpen
Waar is de praktijk?
zie onderaan de pagina
Meer weergeven

contact

Je kunt gratis en vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat de diensten van Soepel Leren of Soepel Leven voor je kunnen betekenen.


Dat kan telefonisch en ik maak ook graag een afspraak met je. Bij het maken van een eerste afspraak kun je kiezen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek.

Mijn telefoonnummer is 06-42241346.

Je kunt me mailen op mieke@soepel-leren.nl

Ik ben werkzaam in Heemskerk, Beverwijk en omstreken.

Het adres is Laan der Nederlanden 150

1945 AC Beverwijk. 

Bij een gratis kennismakingsgesprek plan ik ongeveer een half uur de tijd om kennis te maken met je. (ouders of verzorgers kunnen ervoor kiezen om eerst kennis te maken en daarna met hun kind te komen) En om te vertellen over mijzelf en mijn werkwijze. Ik maak dan nog geen begin met de behandeling. Na het kennismakingsgesprek kun je besluiten of je graag begeleid wil worden door mij of nog niet.

Bij een intakegesprek plan ik een uur tijd in, om naast die kennismaking, direct een begin te maken met de begeleiding. Dat zal bestaan uit het verhelderen van de vraag waarmee je komt en als de tijd het toelaat het doen van onderzoek en de eerste stappen van de begeleiding.

de praktijk

Op een prachtig centraal punt, vlakbij het politiebureau van Beverwijk, vind je de praktijk. 

 

De fiets kun je voor de deur parkeren.

De auto kan bijvoorbeeld geparkeerd worden op Luxemburglaan, dan hoef je alleen de Laan der Nederlanden nog over te steken bij de voetgangers-oversteekplaats. 

Buslijn 73 stopt op 7 minuten lopen van de praktijk, op de Wijkerbaan. Het is ook een overweging om met een OV-fiets naar de praktijk te fietsen. Op station Beverwijk is een flinke, bemande fietsenstalling met veel OV-fietsen tot je beschikking. 

Het adres is Laan der Nederlanden 150

1945 AC Beverwijk. 

Telefoon: 06 4224 1346

mieke@soepel-leren.nl

Coronabericht 

De praktijk is open. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken. We volgen de richtlijnen van de overheid en als je onverhoopt niet fit bent op het moment van onze afspraak, kun je hem kosteloos annuleren. In de praktijk heerst een veilige sfeer, het is er schoon en netjes maar het oogt rustig, zodat onrust plaats kan maken voor ontspanning. 

Wil je contact met mij, bel of mail dan vooral, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

 

Hartelijke groet, Mieke Lansbergen

Bel Mieke
0642241346
e-mail, what's app en berichten
mieke@soepel-leren.nl
Schrijf je in voor
de thema-mail
Waar is de praktijk?
Laan der Nederlanden 150 Beverwijk
Meer weergeven

© 2020 Mieke Lansbergen