top of page
Duinen Heemskerk.jpg

Drie-daagse: totaal ontspannen. 

Totaal ontspannen, Soepel Leven.

Drie dagen opladen, stress loslaten en ervaren hoe je soepeler kunt leven. Dat kan bij Soepel Leven!

Combineer de stress-verlagende behandeling van Soepel Leven met de prachtige natuur hier in de omgeving. Rust vinden in jezelf en in de duinen of aan het strand.  

Van wandelen in de natuur is bekend dat het een heel goede manier is om je stress te laten zakken. Laten we hier op een paar kilometer van de praktijk nou een geweldig mooi, groot, groen natuurgebied tot onze beschikking hebben, inclusief prachtig strand! Ik wijs je er graag de mooie plekken. 

 

De ingrediënten van dit 3 daagse ontspanningsarrangement zijn: 

 • een kennismakingswandeling in de duinen.

 • 4 behandelingen reflexintegratie en stress verlagende oefeningen van 75 minuten, verdeeld over 3 dagen.

 • wandelroutes op maat in Nationaal park De Kennemerduinen. (Deze wandelingen maak je zonder mij). 

 • toegangskaartjes voor de duinen. 

 • vervoer naar begin- en eindpunt van Lange afstandswandeling (L.A.W.) Nederlands-Kustpad, van Wijk aan Zee naar Egmond (of Castricum). Of naar begin en eindpunt van etappe 12 van het Noord-Hollandpad 

 • tips voor restaurants in de omgeving

 • lunchpakket voor onderweg. 

De prijs van deze 3-daagse is €529,-,- per persoon. 

Je kunt dit arrangement aanvullen met: 

 • 2 overnachtingen, bijvoorbeeld bij

 • overnachting voor partner/ 2e persoon, ook als hij of zij zelf geen gebruik maakt van de behandelingen.

 • OV-fietsen vanaf station Beverwijk. (Bij een boeking bij B&B In de Wolken is het gebruik van een fiets inbegrepen). 

Hoe werkt het?

 • Het arrangement is te boeken op  basis van beschikbaarheid. Overnachtingen zijn ook op basis van beschikbaarheid. Het is raadzaam om zeker 4 weken van te voren te boeken, in verband met de planning. 

  • Op dag 1 is de kennismakingswandeling en een behandeling.

  • Op dag 2 is er een behandeling aan het begin van de dag en aan het eind van de middag of begin van de avond. 

  • Op dag 3 is er een afrondende behandeling en als je dat prettig vindt het meegeven van oefeningen. 

 • Vervoer van en naar het Nederlands-Kustpad is inbegrepen. De rest van het vervoer is op eigen gelegenheid.  

 • Het doel is een zo ontspannen mogelijke indeling voor jou. Combineer je de behandelingen liever met een saunabezoek of ga je liever zwemmen in het meer in de duinen bij Haarlem, voel je vrij! 

 

Review 3-daagse

Al een tijdje was ik zoekende.. Ik wilde dingen anders doen, maar het lukte me niet om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik had een voortdurend gevoel van gespannenheid, van achter de feiten aanlopen, van de uit-knop kwijt zijn. Van het telefoongesprek dat we vooraf hebben, kan ik me vooral herinneren dat Mieke zei: ‘We gaan 3 dagen met elkaar optrekken, als een team. Op die manier ontstaat er een mooi proces.’

 

Dat is achteraf gezien precies wat voor mij de ‘Drie-daagse totaal ontspannen’ was. Tijdens de drie dagen, met een kennismakingsgesprek en 4 consulten, vouwde het proces zich als vanzelf uit. Bij de behandelingen was er een fijne combinatie van reflexintegratie en lichaamsgerichte traumatherapie. Mieke hielp me stap voor stap door moeilijke momenten heen, sprak voortdurend vertrouwen uit en liet me voelen dat ik het zelf kan. Mieke was flexibel en stemde steeds met me af wat er nodig was.

Als persoon heeft Mieke een prettige combinatie van vriendelijkheid, warmte, humor, creatief denken en eerlijkheid, ze is enorm recht door zee.

 

Tijdens de drie-daagse verbleef ik ‘In de Wolken’ in Uitgeest; het hielp me om tussendoor niet naar huis te gaan, ik kon me helemaal richten op mezelf. Dit zou ik een ander zeker aanraden.

De driedaagse heeft voor mij echt een verschil gemaakt; het was voor mij een omslagpunt na een heftige periode. Het gaat inmiddels beter met me. Ontspannen lukt weer, ik voel me beter, ik ben op de goede weg in mijn herstel. Komende week heb ik een vervolg geboekt, opnieuw 3 dagen, dit keer met 2 afspraken. Ik kijk er naar uit!

Duinen en zee
Neem contact op
bottom of page